Nu tar jag nya tag!

Efter en lång och ”låg” period känns livet ljusare och en ny lust håller på att infinna sig. Mina krånglande ben har blivit nästan helt bra, till hösten väntas ett nytt barn-barn och jag har tagit itu med min hälsa och gjort en Gastric by pass.

Med ny positiv förväntan tar jag mig an planerna för framtiden och tänker para Signe (igen). Hon blev dräktig men resorberade sin kull, när oron i vårt hus blev för långvarig. Den lilla donnan har just överraskat mig med att börja löpa en månad tidigare än förväntat, så på måndag blir det till att boka tid hos veterinären för hjärtkoll och progresteron… Om önskehanen finns tillgänglig vet jag inte än, men jag tittar på goda alternativ och har hittat en som kanske blir vald.

Jag hade ju tänkt vänta med valpar, tills våren 2014, men har ändrat mig. Vid närmare eftertanke så tror jag att barn-barnet som väntas behöver sin farmors insatser mer under våren, än i höst. Småbarnsföräldrar brukar vara trötta när barnet är några månader och amningstiden är över…..vill jag bestämt minnas. Att ha valpar och vara ”babysitter” samtidigt känns lite väl jobbigt, när man dessutom jobbar heltid!

Till de nya tagen hör en Cavalierträff hos oss i Sjulsmark: Söndag 11 augusti från kl.13.00! Närmare detaljer kommer, men har vi tur kommer min sonhustru som är utbildad Agilityinstruktör att vara med och låta oss få prova på under sakkunnig ledning. Många Cavalierer är väldigt duktiga på just Agility!

Det var allt för idag, men nu ska jag ta nya tag och snart blir det nya fina hundbilder också. Webbmaster Simon har lovat sommarbild på gården och nya hundbilder 😉

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.