Dax att uppdatera sig!

Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg….och det har sina skäl!

Hela vintern har jag haft besvär med hälsporre och vatten i knät/ inte i samma ben och inte samtidigt, men eländet har avlöst varandra. Samtidigt har min mamma dött och i samband med hennes bortgång var det så oroligt i vårt hus, med syskon och syskonbarn som bodde hos oss tidvis, för att vaka vid mammas sida, så Signe resorberade valpkullen hon bar på….. 

Det har det varit begravning och tömning av lägenhet, ett dödsfall till, två syskonbarnbarn har fötts och vi har haft ett bröllop/ en son gifte sig igår/ allt inom två månader! PUH!!!!!

Nu hoppas jag mest av allt att det ska lugna ner sig lite och att jag ska bli bra i knät så våra stackars hundar får lite mer promenader och andra aktiviteter! Jag måste erkänna att de rara valparna visar tecken på understimulering mellan varven/ det har varit mycket söndertuggat i vår…..både skor, möbler och annat löst!

Eftersom det varit många motgångar och jobbigheter staplade på varandra, så har jag bestämt mig för att satsa lite mer tid på vila och rekreation, kennelverksamheten får ta paus och i sommar ställer jag ut de hundar jag har, men sparar det här med valpar till nästa år! Till nästa sommar tänker jag gå i pension och då får jag mer tid än nu, jag har ju jobbat heltid hela tiden, trots att jag knappt kunnat gå….men nu går vi mot bättre tider!

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.