Äntligen fredag!

För många vankas en ledig helg- för oss andra är det arbete som väntar! Själv tillhör jag den kategorin som jobbar som mest när andra är lediga, dvs. kvällar och helger. Lyckligtvis älskar jag mitt arbete och tycker oftast att det går bra att jobba på ”obekväma” tider. Man rättar ju in livet på det man måste ta hänsyn till. Det blir en livsstil, helt enkelt. Precis som det är en livsstil att ha hund/ hundar eller djur överhuvud taget! Man kan inte åka bort och vara borta hur länge som helst, utan att ha ordnat med tillsyn. Varje dag ska alla ha mat och omvårdnad, både folk och fä 🙂

Idag blir det till att finslipa helgens ”stora” uppdrag; Vara mötesledare ikväll på EFS i Norrfjärden. Ofta tycker jag att det är svårare att leda en gudstjänst, än att predika! Det är ett pussel att få ihop allt som ska vara med- inte missa något och leda på ett inspirerande sätt….men jag har gjort det förr och har en viss rutin, så det kommer att gå bra!

Talare i helgen är en spännande kvinna på 76 år; Elise, engagerad i Klara kyrka i Stockholm. Hon har ett förflutet som prostituerad och hemlös, men är nu i full färd med att hjälpa andra i samma situation. Hon fick ett Gudsmöte och blev både upprättad och befriad från sitt destruktiva liv. Nu har hon varit sommarpratare i Radio, med i Dokumentär på TV och det har skrivits i olika tidningar om henne! Vilken resa……. I kväll ska hon visa lite bilder och berätta om sin livsresa och sitt nuvarande liv som de prostituerades ”Mamma”. Jag ser fram emot att se och höra henne!

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.