Sundsvall kl. 04.15! Allt är lugnt och stilla!

I morse/ på gränsen till natt, promenerade jag med min nyparade tik, genom den sovande staden. Tänkte på min resa, som gått så bra…alla trevliga och hjälpsamma människor jag mött och på de väntade valparna, som jag hoppas på! Efter en lagom lång kiss-promenad gick vi tillbaka till Vandrarhemmet och sov vidare. Eftersom jag inte har någon mobil, vet jag inte vad klockan är när jag vaknar nästa gång. (Det finns numer inga telefoner att använda någonstans, så jag har inte kunnat ringa hem heller!) Men i lobbyn fanns en klocka på väggen; 07.30, perfekt tid att äta frukost och sedan köra hem!

Det är så intressant och lärorikt att få möta uppfödare som både är hjälpsamma och trevliga; Tack Ralph och Fredrik, för givande samtal. Så skönt att kunna fråga och inte behöva låtsas att man kan och vet…. utan få hjälp i sina funderingar och framtidsplaner! Nu hoppas vi att resan och parningar ska ge ett bra resultat!

På hemvägen lyssnade jag rätt mycket på radio, där man bl.a. diskuterade Facebook! För mig som varken haft mobil eller FB ett par dagar, märker hur beroende man är….. det är som att man inte finns längre! Men jag har iallafall tänkt rensa i FB och inte ha så många ”vänner”…. jag ska iallafall ta bort, alla jag inte ens vet vilka de är……

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.