Signe har hjärta UA, tack och lov

Sitter här i regn och rusk med höstkänsla i luften…..men hoppas på varmt och soligt väder i Midsommar! Har en son som fyller 25 i helgen, så lite festligt kan det bli! Han, frugan och lille Bonus har åkt ut till sin stuga och sommar-rustar.

Maken/Erik ligger och kurerar sig på Sunderby sjukhus efter en liten operation, som blev lite större än planerat. Han får nog extra bra vård, då han turligt nog, hamnade på en avdelning, där en annan son är sjuksköterska. I bästa fall kommer han hem i morgon!

Själv har jag varit och plockat bort ”stygnen” efter min Gastric by pass. – 13 kg sedan starten på denna resa….firade med ett besök i en närliggande butik med fina kläder! Fyndade några plagg som antingen var nedsatta 50% eller kostade 200:- oavsett tidigare pris! Äntligen får jag köpa mindre storlekar 🙂

Signe var till veterinär i morse och fick sitt hjärta UA/ Tack gode Gud för det! På måndag morgon blir det ett nytt besök hos veterinären: progesteronhalten skall mätas, så att vi packar oss iväg till Sundsvall i tid. Hon ska omparas med Tate, tack och lov att hon får det! Det är svårt att hitta en annan hane när man är så inställd på en speciell…..

Men jag har hittat en intressant som jag ska kolla in, inför nästa omgång. Hittade igen en linje som jag hade från början och som jag gärna tar tillbaka, om möjligt! Nu kan jag titta på det alternativet i lugn och ro…..

Till sist vill jag önska er alla en riktigt Trevlig Midsommar med Sol och Glada Vänner!

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.