Planera mera….

Vad skulle jag göra utan min lilla kalender!? Hela mitt liv finns där; arbetet, fritiden, planerna, hundarna, makens resor över norrbotten och div. annat! Nu är det terminsstarter överallt och många planeringar blir det…..och nu gäller det att inte glömma bort att kolla noga varje dag, vad som ska hända och vilken tid jag ska vara på plats.

Det är tur att mannen i mitt liv kan fylla ut när det blir dubbelbokningar: på tisdag får han åka med Selma på retreaverträff  då jag ska vara i Rosvik på jobb! Erik har tom predikat åt mig ett par gånger; ena gången blev jag sjuk och andra gången var jag dubbelbokad! Han fick med sig mitt manus, med frihet att vara personlig/ och det lyckades han bra med!

Förutom jobbet ska jag till veckan vara hos tandläkaren, vaccinera valparna, besikta bilen och uppvakta en fyraåring! Erik ska vara på hundträff, till Gällivare och Kiruna i tjänsten samt åka till Sundsvall med Signe, som ska paras. Vecka 2 är fullbokad tror jag 😉

Det är tur vi är två som kan hjälpas åt, både att synka våra planeringar och ta lite av varandrar bitar. Nån vecka kanske jag kan åka till Pajala eller Överkalix och göra Eriks jobb- eller inte….

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.