Mysteriet med en ”uppäten” mobil!

-” Selma måste ha ätit upp den”, vad ska man annars tro när en mobil bara är spårlöst försvunnen!? Hur vi än ringer till den, letar efter den och efterlyser den hos alla berörda, så är den spårlöst försvunnen! Har man valpar i huset är det inte svårt att hitta misstänkta individer. Mest misstänkt blir storvalpen som gärna tuggar i sig allt löst hon hittar! Vi har upptäckt att det var länge sedan vi hade en goldenvalp i huset, eller så var Ronja så lugn och snäll att ingenting blev söndertuggat….ja, ja, minnet är som det är 😉

Selma är en helt normal valp, större än en cavaliervalp förstås, men inte mognare, klokare eller lydigare! Leksaker som hållit åt en hel kull små cavvisar blir tömda på innehåll, julgranskulor försvinner och hon når långt upp på rumsbordet…..och det var just där husse lämnat sin mobil! Själv har jag lärt mig att allt ska placeras på bordets mitt, om man vill ha det kvar. Stickningar, tidningar, anteckningsblock med tillhörande pennor är sånt som lärt mig!

Idag tog jag itu med ett par dagars förfall i hundrummet! Pappersbitar, stoppning till leksaker och ett större antal leksaker låg spridda över golvet. På hundsängen var det ett par fleecefiltar de bäddat med samt en hel del oidentifierbara tuggade grejer- och under alltihopa, tom. under fällen, där låg telefonen väl gömd!

Troligtvis är Selma skyldig, men hon har iallafall inte ätit upp den! Och husse har hunnit beställa en ny! Så det blir kanske någon i familjen som behöver en ny telefon som får den, den upphittade förstås! Slutet gott- Allting gott!

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.