Mutat hundarna med grisöron!

Har varit till tandläkaren och byggt upp en trasig tand idag! Har tidigare undersökt samt dragit ut en rackare som inte gick att laga! Där gick ”nöjeskontot” med dunder och brak!

Var så till en sportaffär, för att söka present till en 24-åring! Tänkte fynda på REA, med inte det….just hans storlek fanns det inget intressant i….så jag handlade lite dyrt istället! Jag fyndade däremot ett par Adidas gympasko för 199:- till min käre make….Han äger ett par så fula och trasiga skor som han envisas med att ha, här hemma- så om det fungerar med de jag köpt, slänger jag de gamla….

Kommer så hem, alldeles slut av alla dessa kostsamma upplevelser….och möts av tre väldigt glada och vilda hundar som genast vill göra nåt kul, men sin favoritmatte!!!! Det är nu grisöronen kommer fram….det finns inget roligare eller mer tröttande än att tugga på något med rejält tuggmotstånd. Ett grisöra räcker länge till en Cavalier, lite mindre länge till en Golden… Selma hinner tugga i sig två, men så är hon dubbelt så stor också. Jag köper mig en stunds vila.

 

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.