Morgonstund har guld i mun, sa mormor!

Min mormor kunde många lämpliga bibelord/visdomsord till varje tillfälle! I morse när jag vaknade och tittade på mobilen, var klockan 08.05 och det var ju som sovmorgon för mig. Glatt klev jag upp och släppte ut alla hundar  på morgonkissning…..och gick in i köket där micron berättade att klockan var 03.10! Så går det när man inte tar på sig glasögonen först 😉 Nu var både jag och hundarna ganska vakna så att lägga sig i vanlig ordning gick inte- det fick bli TV-soffan och ett par intressanta program; Mysteriet omkring de tre vise ännen och Herodes barnamord samt ett givande program om arbetet som Klara kyrka har på Plattan i Stockholm. Vi hann sova stundvis också så de intressanta programmen blev lite fragmentariska…. Jag hade ändå lite användning av det som sades om de vise männen i min predikan; Det var nog guldet i min mun!

Annars måste jag säga att söndagen blev en vilodag hela eftermiddagen och då gick det upp för mig, att det imorgon finns en som fyller år, i vårt hus! Aron blir 24!

Vad ger man en ung man som har allt han behöver…och inte önskar sig något!? En sak har vi kommit på iallafall; Han behöver en ny mobil (tycker vi) och nu har vi en över; Den som inte var uppäten av Selma! Erik har ju redan beställt en ny genom jobbet, så Aron kan ju få ärva den gamla som är väldigt ny, i jämförelse med den han har! Det var väl generöst 😉 Tur det är Aron, han bryr sig inte om sånt….men jag ska nog på stan i morgon och se om jag kan hitta något mer.

 

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.