Intet är som löptider….

Signe överraskade som sagt med att börja löpa i smyg, en månad för tidigt. Hon lockades nog med av de unga tikarna som hade sitt första löp efter varandra….

Så var Sixten och Elmer hemma på besök över helgen! Elmer är kastrerad, men inte Sixten!!!!! Lite pyssel blev det med koppel både ute och inne samt ett sluss-system utan motsvarighet. Signe var mest irriterad på uppvaktningen, men Sixten var inte den som gav  sig- Kär som en Klockare-katt, om nu en hund kan vara det?

Nu blev det intensivt; skaffa veterinärtid i Midsommarveckan, kolla upp intyg, kolla upp hanen….. Till min stora lycka får hon omparas med Tate eftersom det var olyckliga omständigheter som gjorde att första parningen slutade me att hon resorberade valparna.

Jag hade hittat en reserv, men det var ett oprövat kort….nu känner jag mig ”lugn” och trygg!

Lugn blir jag nog inte förrän jag får veta att parning ska ske på dagar som jag inte jobbar!!!! Midsommardagen har jag en friluftsgudstjänst som jag MÅSTE ta, annnars fungerar det nog bra.

Är det så snart som före helgen, får det bli en snabbis 😉

 

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.