Insnöade!?

Fantastiskt- varmare väder och istället ”snöstorm”….. Erik har kört snöslunga i ett par timmar och när man tittar ut rister det i träden…. Brr. jag tror jag stannar inne idag.

Vi är lite trötta och sega idag, efter besök vi hade igår; blivande svärdotter med treårig son, två unga vuxna som bott hos oss för över tjugo år sedan samt en dotter på tre och paret som varit de ungas stöd och upplåtit sitt hem till dem under ganska många år.

Av en sk. slump har vi fått en ny kontakt. Känslan var enorm när vi kramade om varandra och jag blev rörd till tårar. Dessa två som var hos oss under två korta och intensiva år….nu står de här framför oss som två unga och välartade människor, som vi aldrig glömt men burit i våra hjärtan. I tre gamla album hade jag plockat ut blad och skapat ett album med minnen till dem, och det var känslosamt att se tillbaka med dem och se att flickan som då var tre mindes en hel del. Nu har vi återknutit kontakten och nu behåller vi den. Det blir bra det här 🙂

Livet är verkligen ett äventyr på många sätt; Svårt, jobbigt, intressant, lärorikt, utvecklande och då och då, alldeles underbart! Igår var det Underbart att leva!

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.