Fem valpar födda 1 mars 2014

Så kom de till slut, fem små sötnosar! Först ut var två pojkar och sedan tre flickor på raken. Alla black and tan förutom lilla Annie som är tricolor.

Annies matte har väntat i nio månader på sin valp och fick vara med som assistent vid valpningen! Det var en djupt rörd 19-åring som fick hjälpa till vid avnavling, torkning och vägning av sin egen lilla valp. Det var både roligt och speciellt att ha med en assistent som framöver kommer att vara handler och fotograf och sällskap vid kommande utställningar! Jag är så glad över Dig Marita Rönnlund, du är duktig djurfotograf och har så god hand med hundarna!

Min webbmaster; Simon Hedin är också en fantastiskt duktig fotograf och han har uppdaterat lite bilder för min hemsida samt fotograferat E-kullen. Jag är så lyckligt lottad att Simon, mitt första barnbarn, både kan och vill hjälpa mig med hemsidan. Utan den hjälpen fanns ingen hemsida alls! Så TACK Simon!

Nu är valparna tre veckor och ska flytta ut i köket om en vecka. Många är intresserade av dem och jag önskar jag kunde tillmötesgå alla valpintresserade, men det kan jag tyvärr inte. Men jag kan tipsa vidare till andra uppfödare……..

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fem valpar födda 1 mars 2014

  1. Lisbeth Karlander skriver:

    Hej! Intresserad av hanvalp cavalier. Du har kanske ingen otingad men vet du någon i Norrbotten alt Västerbotten ej allt långt igrån Haparanda som har det? Jag är 50 år o bor ensam med en colliehanne på1,3 år. Behöver nödvändigtvis ej vara en valp kan även tänka mig en äldre hanne på max 3-4 år. Glad Påsk önskar Lisbeth!

Kommentarer inaktiverade.