En dryg vecka kvar!!!!

Det drar ihop sig för Signe…och magen växer lite till! Hon är inte så tjock, men som förstföderska kan hon bära sina valpar högt. Jag tror inte det blir så många, men tre hoppas jag på….. Det är alltid lika spännande och roligt att vänta på en ny kull och både längta och hoppas att allt ska gå bra! Det blir min D-kull= Dreamcollektion 🙂

Tate, den stilige fadern är nu tillbaka i England och mina valpar är de sista efter honom här i Sverige. Jag har ytterligare två avkommor efter Tate: Swea och Sigrid. Båda två väldigt lovande och fina tikar. Vill ni se mer av dem så får ni titta under rubriken ”våra hundar”.

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En dryg vecka kvar!!!!

  1. Marita! skriver:

    Det ska bli spännande att se hur många valpar det blir!:) Håller tummarna för tre!

Kommentarer inaktiverade.