Arbetsdag igen!

Efter några dagars ledighet är det dax igen! Arbetet väntar och mitt första engagemang i år, är en gudstjänst i Norrfjärdens kyrka. Så jag har suttit här på morgonen och googlat på Upplysning och Ljus! Upplysningen och Världens ljus står inte direkt i motsats till varandra, men är inte heller samma sak! Dagen kommer nog att gå åt till att be, tänka och skriva utifrån detta…..

Men jag måste till Rosvik och hämta min kvarglömda telefon/ vilket handikapp att inte ha tid, telefon, uppdateringar mm. – Tänk när man var ung: klockan på armen och telefonkiosk eller fasta telefonen hemma….att vi klarade oss!?

När jag ändå är ute och åker, skjutsar jag dottern till stan och passar på att uträtta ett par ärenden. Bor man på landet måste man ta tillvara på resor och tid, det är inte bara att ”snäppa” iväg….

Ikväll blir det en debut för mig och Selma, på Retrieverträff och träning. Då ska hon bli lite koppeltränad- äntligen! En ”nackdel” med livet på landet är ju att det sällan behövs koppel! Som vi bor, är det bara att öppna dörren!

Som sagt! Nu är det arbetsdag och det finns ett och annat som behöver göras!

Ha en riktigt bra dag, mina vänner !

Det här inlägget postades i Tizitas blogg. Bokmärk permalänken.